...palmerna vajar inte för vinden, de snaggade varianterna utanför mitt hus rör inte ens på bladverket. Med andra ord innebär det här långt att det blir ett förbannat fint väder idag, igen. Den varma gula osten har tagit sig igenom diset och strävar sakta framåt och uppåt. Idag får vi säkert över 25+
Igår så berättade jag att vi skulle spela match mot Rocajuna, det var helt åt helsike det, men jag är lite rörig då det gäller seriesystemen här nere och i vilka av alla de serier vi lirar i. Vi mötte faktiskt ett gäng glada engelska lirare. Miradore White hette de trevliga engelska laget. Vi lyckades faktiskt spela oavgjort 4-4- mot dem men vann matchen på bättre klot skillnad, det vill säga våra vinster var högre poängmässigt än deras. Phu...själv gjorde jag en godkänd trippel men i dubbeln spelade jag som ett trädgårdsredskap, ett sånt med långt skaft och ståltrådar fram.
På fötter före klockan sju. Mixade 2/3 delar rödbets- och kålrabbijuice med 1/3 av Jonnys söta goda solmogna apelsiners juice. Vilket hit var tvungen att kamma ner det vita håret på knoppen med stålborsten som jag har när jag putsar rost på fönstergallren. Aja baja vilken raketdryck!
Trädgårdsarbete med Janne ett par timmar före bouleträningen. Den gick som den gick och några stjärnor att skriva in i träningsdagboken blev det inte. Men förmodligen blir det betydligt bättre i morgon för då matchar vi igen på hemmaplan.
Vad gör en man i sina bästa år med usla ekonomiska förutsättningar. Jo han blir lika hungrig som de vilka är försedda med välfyllda konton och svällande plånböcker. Hemma sa man alltid att bra karl reder sig själv och visst tusan gör man detta. Gör som Kajsa Varg sa en gång i tiden, man tar vad man har och vips så har man trollat fram en god tallrik mat. kolla själv; Gröna ärtor (lite av min specialité) två spröda blad av spetskål (otroligt billig här nere och väldigt god) en kokt rödbeta, två skivor salt gurka (slaktar
e Lidl, en av mina favvobutiker, både här och hemma i Angered) Fyra skivor stekt bacon och det hela är klart för intagande.
Till detta ett glas gott rött vin, en Pata Negra Grand Reserva 2006. VA! Går det inte att dricka ett sådant fint vin till bacon? Då vill jag bara berätta för mina damer och herrar att det gick fantastiskt bra och det smakade så bra att jag drack två glas.
Efter en tallrik med bacon skall man givetvis även ha en liten syrlig dessert. Sagt och gjort, en halv blodgrape, översockrad och skuren med två bitar mörk chokad 70% D´Équateur som krona på verket.
Jag säger som Karl-Jan att visst tusan kan man unna sig lite gott ibland och lyxa till det. Även om man är en fattigpensionär från Sverige.
Bon Apetit
Pappa B

På fötter före klockan sju. Mixade 2/3 delar rödbets- och kålrabbijuice med 1/3 av Jonnys söta goda solmogna apelsiners juice. Vilket hit var tvungen att kamma ner det vita håret på knoppen med stålborsten som jag har när jag putsar rost på fönstergallren. Aja baja vilken raketdryck!

Vad gör en man i sina bästa år med usla ekonomiska förutsättningar. Jo han blir lika hungrig som de vilka är försedda med välfyllda konton och svällande plånböcker. Hemma sa man alltid att bra karl reder sig själv och visst tusan gör man detta. Gör som Kajsa Varg sa en gång i tiden, man tar vad man har och vips så har man trollat fram en god tallrik mat. kolla själv; Gröna ärtor (lite av min specialité) två spröda blad av spetskål (otroligt billig här nere och väldigt god) en kokt rödbeta, två skivor salt gurka (slaktar
e Lidl, en av mina favvobutiker, både här och hemma i Angered) Fyra skivor stekt bacon och det hela är klart för intagande.
Till detta ett glas gott rött vin, en Pata Negra Grand Reserva 2006. VA! Går det inte att dricka ett sådant fint vin till bacon? Då vill jag bara berätta för mina damer och herrar att det gick fantastiskt bra och det smakade så bra att jag drack två glas.

Jag säger som Karl-Jan att visst tusan kan man unna sig lite gott ibland och lyxa till det. Även om man är en fattigpensionär från Sverige.
Bon Apetit
Pappa B
Kommentarer
Skicka en kommentar