tisdag 1 september 2015

Herr Larsson och hans Sussie...
Vi har känt varandra länge Herr Larsson och jag. Har arbetat tillsammans i en massa olika konstellationer. Under den tiden har vi blivit verkligt goda vänner, han känns ibland som en lillebror. Det är ett jävla driv i Herr Larsson. Alltid, till och med för mycket ibland vilket gör att man blir rädd att detta driv skall ta knäcken på honom.
Full av ideer, som bara rinner fram alltid beredd att göra mål på vilken passning som än kommer, gissa om jag blev glad när han och hans lilla Sussie ringde och sa att de skulle komma ner och hälsa på mig ett par dagar. Mina två älsklingar, kvinnan och dottern hade precis åkt hem till Sverige igen så det var lite trist här just då.
Både Herr Larsson och hans Sussie behövde de här dagarna på takterrassen, i poolen och bland mina spanska vänner på kvällarna. Men drivet fanns där hela tiden, liksom ideerna. Fick i alla fall ner dem till strandpromenaden och piren. De tyckte om det de såg, men blev inte imponerade speciellt mycket, de gillade bondvischan här ute i El Limonar bättre. Här finns lugnet, här finns det Spanien som man måste tycka om för att kunna bo här under en längre tid. Livet i stan är väl ok för den blyge människan som vill försvinna i mängden av andra lika blyga människor. Det behöver inte Herr Larsson och hans Sussie, de syns överallt ändå. Det är driv i Herr Larsson...idag åkte de hem till Sverige, i långbyxor och tjockare pikétröjor, men jag tror att de snart kommer tillbaka..

Det blir tyst och stilla på Paraje Natural 20 fas IV. Först försvann mina älsklingar och nu Herr Larsson och hans Sussie. Vi får knäppa på radion så det inte blir en gravkammare här under de närmaste dagarna...Nu återstår det en lång inlärningsprocedur för lilla Goza och mig. Vi skall lära oss att umgås på bästa sätt hon och jag. Det kommer att bli spännande..

Något slappande i hängmattan blir det inte, som damen på bilden. Nej nu blir det hårdträning med boulekloten för gubben, hantlarna och magrullaren får jobba och promenaderna blir tätare. Formen skall spetsad både högt och lågt och min lilla fyrbenting, charmtrollet man hittade i soptunnan skall sammansvetsas hårdare i mitt liv. Detta lär kräva en hel del av oss bägge två....
Nu går vi två in i fas 2, hon och jag. Lite lätt under de första dagarna för först tappade hon bort sin människomamma och människosyster och idag försvann Herr Larsson och hans Sussie. Hon har redan varit och kikat bakom dörrarna....
pappa B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar