fredag 11 september 2015

Fredagsmys och nu brjar allvaret på boulbanorna...

...kan polarna i Sverige gå och köpa räkor till fredagens my, ett skit som chipsproducenterna i Sverige har hittat på och något av det dummaste jag vet, så kan jag med. Skillnaden är att räkorna här i Spanien är mycket större än de svenska. Men....de små svenska smakar bättre, inget att orda om..

Hemma klämmer man inte en Cava hur som helst men det gör man här nere och visst tusan räcker väl en flarra och ett halvt kilo stora räkor till en gubbe för att fördriva en fredagskväll framför TV:n.
Min lilla fyrbenta kompis fick en liten burk paté och hon satte sig brevid mig i soffan och applåderade gubben för valet av mat för hennes del..

Ja så kan det bli och liksom så många andra kvällar så vaknar men när TV:n automatiskt stänger av sig och nackspärren göt sig gällande, precis som så många kvällar tidigare..


Idag lirar jag och Jonny dubbel på Rockajuna, måste försvara vår sjätteplats och det kan bli ganska tufft nu nä'r alla vitklädda Belgare har kommit tillbaka ner till värmen. Flera av våra klubbkamrater vill lugga oss också så det blir en tuff lördag för Jonny och mig. Men vi är väl laddade och har inget att skylla på om det skulle gå åt helvete, Karin, Jonnys mamma spelar tillsammans med Harald fra Norge, ja inte kungen utan en mycket trevligare gubbe och de två kan bli dagens stora skräll om det stämmer för dem.
Kanske Inga-Maj och Kjell också är anmälda de kom ju ner nyss och Peter och Mona kanske också finns med samt bröderna Brobeck som alltid är farliga. Idag så tror jag att Laguna Rosa kommer att var med ganska högt upp i prislistan när sista matchen är spelad ute på Rockajunas vingliga banor...
pappa BInga kommentarer:

Skicka en kommentar