tisdag 27 oktober 2015

Solen skiner och tvättmaskinen har stannat...

Idag den 27 oktober har jag 23+ utanför dörren klockan 08.20 nu är det nog en grad varmare skulle jag tro och ändå lyser solen just nu på baksidan av huset. Passade på att stoppa i en maskin tvätt nu när det inte verkar finnas något vatten i luften och jag kan hänga tvätten uppe på taket.
I morgon har klubben en av sina tävlingar och Jonny och jag skall åka ner idag och se till att banorna blir i bästa skick inför morgondagens bataljer. 16 stycken  3-mannalag skall göra upp om segern. Tror att det bara är tre lag från klubben som spelar. Jonny-Karin-jag ställer upp med ett. Hur det kommer att sluta återstår att se.

Hemma i vinterlandet skrapar man bilrutor och väntar på den första riktig köldknäppen. Det gör nog vi med men köldknäppen här nere påminner mer om den svenska våren så rädslan är minimal i det avseendet. Några långkalsingar behövs inte, om man nu inte är extremt frysen av sig och nattens temp sjunker till under 10+ vill säga.

Här har ni vägen hem när jag kommer från Jonny & Gits goda middagar. Här i rondellen bakom mig, står den lilla "Rondellflickan" och säljer sin kropp, hit lurad av skumma typer och fast i träsket. Mycket tråkigt att se faktiskt.
Jag har en kilometer hem och traskar parallellt med den stora vägen. Igår hade vi regnväder men varmt i luften och då blir det lite friskare att traska hem på småtimmarna. Lilla Goza spatserar med och har sin lilla svansstump rakt upp i vädret utifall det skulle dyka upp några skumma typer. Hon vaktar "gubben" det kan ni hoppa upp och sätta er på. En tuff liten dam jag fått ta hand om. N är jag inte så orolig själv och har traskat hem ifrån stan dryga 7 km mitt i natten ett par gånger och jag känner mig inte orolig över att någon skall ställa till det. Är ju dessutom jäkligt snabb de första 50 så jag kanske hinner undan om det skulle hetta till någon gång.
Nu hänger tvätten uppe på takterrassen och fladdrar i den ljumma brisen som drar runt Torrevieja. Ren och torr när jag kommer hem från banorna i em.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar