torsdag 7 januari 2016

"Hemma" i värmen igen...

+16 när jag klev av Ryanairs kärra i Alicante den 5 januari -10 när jag klev på i Göteborg. Hur tror ni det kändes att inandas den spanska ljumma vinden. Ja, jag behöver inte säga något mer, eller hur?
Idag är det 19+ och vi har promenerat till vårt lilla stenröse som växer sakta men säkert. Dessvärre lägger alla
sina stenar på toppen vilket gör att det blir svårt att bygga högre men...skit samma huvudsaken är ju att det läggs på en sten varje g¨ng vi går dit. Jag bygger runt så en vacker dag skall det väl bli ganska mäktigt med tanke på att det är små stenar vi lägger på.

Idag var vi fyra glada promenerare som drog iväg. Fyra lika pigga hundfröknar fanns också med och bråkigaste av dem alla var givetvis min lilla Goza som tror att hon är en Sibirian Husky när gubben försvinner en bit bort. Just nu efter 14 dagar hemma i Vinterlandet så släpper hon inte mina byxben en enda sekund.

Jag har varit duktig, kört en stor maskin tvätt. Alla handdukar som juniorerna har använd när de var här i december plus lite annan smutsig tvätt. Nu skall de upp och hängas på taket så sol och ljumma vindar får torka den. Skall sedan fica mig lite att stoppa i maggen så jag står pall för dagen. Kanske jag återkommer med fler varma inlägg under dagen vem vet. Har snackat lite med Kent, hans lilla Ewa skall sticka en tröja åt Goza, det skall bli spännande att få. Det är lite kalla på kvällarna nä'r vi tar våran pinkerunda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar