söndag 20 mars 2016

Ex modell på besök blev en trevlig afton...

 ...hon kan än den lilla Katharina som just nu gör i ordning sitt hyrda hus inför den kommande sommaren. Hon och hennes ena dotter, rackarungen Frida är på besök och vi käkade en sen middag på kinesen igår.
Katharina modellade flitigt en gång i tiden och hon har fortsatt att jobba med människor både de med problem och de som är måna om sitt utseende.
Nu är det Spanien som hägrar och hon kommer att spendera mer och mer tid här nere i Torrevieja där hon trivs som fisken i vattnet.

Både hon och bägge hennes döttrar var här nere och kände sig för i fjol och nu har hon långtidshyrt ett fint boende ute på Makarena.
Min lilla Goza fick en kompis extra när Frida busade med henne och det syns att Frida har egna hundar hemma i Sverige för det var full rulle både ute och inne på de två "tjejerna" de är ungefär lika gamla också. Frida 12 år och Goza 8 månader.

Nu blir det boule för den här gubben ute på El Limonar och sedan under eftermiddagen skall jag åka runt lite med Katharina och Frida upp till La Zenia och kanske en tur upp bland bergen.
Det skall bli spännande värre.

Veckan som kommer har mycket att bjuda på, lite bloggande här och där och ett reportage skall skrivas klot skall kastas och vi skall ha en gemensam lunch i Boulero Petancas regi på Gran China. En rolig vecka väntar. Häng med du också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar