torsdag 7 april 2016

ÄNTLIGEN...mitt liv i mögel är förbi!

Nu har jag flyttat klart, har hunnit med att ha lite sjöslag is det nya huset redan och framför allt så har jag tvättat ALLT! Varenda klädestrasa, kalsing och strumpa som fanns när jag kom in. Direkt när jag öppnade en kasse med t-shirt så stank det av mögel. ALLT är nu tvättat och tack min skapare för att jag kom därifrån medans tid var.


Här sitter den gamle med sin lilla öronlösa hund utanför ytterdörren till det nya huset. Stor fin altan på framsidan och en liten mindre på baksidan, vad kan en man från övre Norrlands inland och fjälltrakter begära. Rent och snyggt, välordnat med komplett kök och till och med myggnät för fönstren. Kan absolut inte bli mycket bättre. OK, lite dyrare men även om det statliga bidraget kommer att förbrukas betydligt fortare nu så är hälsan också viktig att ta hänsyn till. På övre våningen så finns det en sovrum, ett fint kök med balkong och en liten takterrass där man kan ligga och sola sig. Den hyr min hyresvärd ut separat om det 'r någon som vill komma ner och slappa en vecka eller fler.
Tyvärr var det kväller när bilden blev tagen men hunden och jag är i fullt trim.

1 kommentar:

  1. Hej Bernt,
    Så bra du kom ifrån möglet, var i Torrevieja håller du till?
    Jag letar efter ett litet billigt boende, vet du vad hyresvärden skall ha för den övre våningen? Vore roligt om du kunde höra av dig,
    Hälsningar Per-Åke

    SvaraRadera