onsdag 25 maj 2016

Kalasbilder från igår!


Vad var det jag skrev i förra inlägget? Just det, den gode Jörgen hade vissa problem att komma upp igen efter spagettiförsöket. Trots kraftiga applåder från publiken uppstod problem.
Ordningen blev till slut återställd och han lirade boule med oss idag med bravur, trots lite sömn och träningsvärk i både armar och ben.

Hela truppen samlad och skriker Skiiiit, när jag räknat till tre. Tänk vad lätt det är att få folk att säga dumma saker när man får vara med på bild!
Här är både syskon, barn och barnbarn på samma bild och även lilla Hjärtrud hänger på pappa Jörgens arm. Ett supergott gäng som har glimten i ögat och lätt till skratt.
 Nu låter jag bildern visa upp vilken trevlig eftermiddag/kväll/natt vi hade och jag tackar för att jag fick vara med och att jag har fått två nya goa vänner här nere i solens land.
Förmodligen blir det fler tillfällen till partaj, inte minst den dagen då de här två juvelerna Jörgen och Lotta flyttar hit permanent. Hoppas att jag har fått fast i en motordriven rollator då så jag hinner hänga med.

Micke på Lilla Svensken, alltid med ett leende på läppen fixade mat så det räcker veckan ut åt både gäster och åt Jörgen och Lotta. Gott grillat och massor av tillbehör.
Upplysningsvis kan jag bara tillägga att Mickes Skaldjursbuffé uppe på restaurangen är den absolut förnämsta jag ätit och ni skall veta att jag älskar skaldjur och har ätit väldigt många runt om i världen. Missa inte den ni som bor kvar eller befinner här när det är dags nästa gång.


Kolla på farsan! Papporna visade att än fanns det goda takter kvar från en flyende "brakedans" epok. De snurrade jeans och vickade så det rök om det. Samtidigt blev terrassen skurad så det slapp Jörgen och Lotta idag.
Imponerad publik runt väggarna applåderade ordentligt. Stolta mamma/farmor Lotta log med hela fejan.
I och för sig undrar jag hur de mår idag, kanske inte lika bra som igår?
Lotta med sina pojkar och deras fruar. Ett vackert gäng sommarblommor från flera delar av världen. Den lilla finskan till höger om Lotta, hon kommer att bli en blivande bouleproffs om hon bara satsar några timmar på sporten.
Rejäla grabbar också med humor och glatt humör. Kul att fått träffa er skall ni veta...
Turturduvorna Degerman. Här tvättar Git av Jonnys pröjsare med en puss. Visst är de goa, mina bästisar här nere i Torrevieja? Fick på huvudet rejält och svarta blickar av Git för att jag inte dansade med henne. -Jag vet att du dissat mig, men vänta bara...Jodå jag väntar, och jag är 100% säker på att jag kommer att få igen vid rätt tillfälle. Får väl bjuda upp henne inne på Sackos när vi kastar pil nästa tisdag. Det går väl att dansa efter en Spansk div 2 match på TV, eller?Skåååål! Alla kusiner klingade i glasen med alkoholfri cider och skålade för farmor. Sedan sjöng de Idas Sommarvisa så att alla käringar blev tårögda och jag med. Göran Erix hanterade sitt elpiano med bravur och det blev massor av sång under kvällen.
Inga grannar kom och kastade tomater eller andra grönsaker på oss och jag skulle tro att friden lade sig över Calle Los Galgos runt 03.00 i morse...

Kolla på lilla Hanna! Smidig som en vidja och stark som en björn. Detta måste mamma och pappa ta vara på. Morsan själv var inte dålig hon heller utan kastade sig lätt upp på händer med, även gubben gjorde det samma. Dessutom sjöng han som den värsta Svensktopps Artist medan mamma nästan sprang ifrån brodern (avdankad ytter i AIK) ute på grusplanen under lektimmarna. Stark familj det här, en alla tiders familj med andra ord.

Sen skall ni veta att Hanna hade stukat foten så hon var inte helt 100 den här kvällen.
Och så har vi till slut en slätrakad liten Jörgen som hade fixat detta fina kalas till sin lilla fru. Glad som en spelorre ovan Bottenviken bjussade han och vi andra har bara att buga och tacka.

Lotta, Jörgen och lilla Hjärtrud är tre av mina nya vänner här i Spanien (blev bekanta med dem tack vara Jonny och Git) sedan ifjol. Goa människor som passar bra in bland mina vänner, inget krusidull här inte, raka puckar, en fis i motvind och en klackspark. Precis som det skall vara.

Tack för att jag fick vara med. I kväll kommer jag och hjälper till att äta upp resterna av maten från igår ha ha ha....
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar