måndag 16 maj 2016

Kyckling skulle bli nästa utmaning på middagsbordet...det blev det också!

...hur skulle detta sluta skulle det bli tre dagar med grillad kyckling? Tanken slog oss nog alla men eftersom jag lugnt kan kalla oss för matkreatörer så anade man någonstans i bakhuvudet att det inte skulle bjudas på samma sorts pippifågel när veckan var över. Så blev det också. Jonny startade med en kycklingpasta. Fyllig, matig och god. Lite tunn i smaken tyckte jag och höll nere betyget en aning. Git var inte heller hundra och därför hamnade Jonny på 15 poäng.

Gits stekta kycklingbröst var goda. Perfekt tillagade och med mycket fina tillbehör. Hennes potatiskaka till tyckte jag var i minsta laget. Smakade mycket gott och jag hade velat ha lite mer.Den serverades tillsammans med grön sparris och en mycket god, syrlig sås med smak av citron/lime. Mycket gott och hon fick välförtjänt höga poäng av mig.
När det blev min tur så bjöd jag på mycket tunna marinerade skivor av kycklingfilé, Djup gräddig sås med finhackad röd paprika och råstekt potatis. Både Git och Jonny smackade ljudligt och gillade min mat. Fick återigen samma poäng som Git och livet går vidare. Nu väntar det vegetariskt nästa vecka och det blir en riktig utmaning. Har lite idéer men vet inte om de håller. Borde ju kunna greja detta då jag har en svärmor som bara äter gräs...Återstår att se hur den matchen slutar, håller nog lute extra på Git även här...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar