onsdag 7 september 2016

Kom igen nu svenska poliser. Tag bladet ur munnen och händerna ur fickorna....


Snygga brudar, gamla tanter och det vackra folket de finns här i massor. Men nu är det
den svenska polisens arbetsvillkor som står på spel, Jag föreslår 100% strejk!

....polisernas ingångslön 22.000:-/mån om jag fått rätt uppgifter vilket jag hoppas
....förskollärarna i Stockholms stad 30.000:-/mån enligt SVTs program nyligen!


Tycker ni att detta låter klokt?

Skall de personer som riskerar liv och lem, får skit både för vad de gör och inte gör. De som varje dag går ut med ett riskfullt pass som standard. Skall de få 22.000 i månaden för detta. Ni gaphalsar som skäller och bråkar på vår svenska poliskår. Skulle du, ni gå ut och ta en fight med knarkpåverkade idioter (knarkar man är man redan en idiot) och riskera att bli knivskuren, skjuten eller mycket illa tilltygad. Så fan heller du skriker och vrider dig om du skulle klämma fingret i bildörren---

En förskollärare har en mycket viktig uppgift. De skall lära våra juniorer så mycket det går om våra regler och förordningar utan att riskera liv och lem. Förvisso kan någon liten knodd spy i knät på dem eller i värsta fall skita utanför blöjan, men  vad då... 30.000:- i månaden skall de ha om de börjar.

Detta är så förbannat fel och det visar klart och tydligt hur vårt svenska samhälle blivit. Helt förvridet från lag och ordning till en allt mer slapp hantering av brottslingar och kriminella personer.
Givetvis skall vår förskollärare också ha betalt för sitt arbete och sina insatser att försöka få alla små människor att fatta vad som är rätt och fel, men inte mer än de som skall hålla ordning på allt djävulskap som dagligen utövas i vårt land. Nej det är helt snett!

1 kommentar:

  1. Hej Besse, det stämmer ganska bra (ingångslönerna) visst är det vansinne... Håller helt med dig där, inte att man inte ska ha bra betalt när man tar hand om framtidens generationer, men attvåra poliser är åt fanders underbetalda.

    SvaraRadera