söndag 12 februari 2017

Fantastisk lördag med tjejerna!


En fantastiskt mysig dag med mina små damer. Givetvis var det La Zenia och framför allt Primark som drog i tonårstjejerna så det var bara att starta upp lilla Nelly den vita plåtmärren som ägs av Jörgen och Lotta, men som nu står till mitt förfogande och rulla upp till köpcentrat. -Jippie de två var som två fölungar på grönbete när vi stegade in i affärsgettot. Tid och plats bestämdes,. två timmar skulle de få vilket jag givetvis förstod skulle bli lite för knappt

Full fart in bland butikerna och själv tog jag mig till Farmacian en trappa upp för att försöka hitta min hälinlägg som tydligen inte finna här i Spanien. Nåväl jag fortsatte in en sväng på och kollade läsplattor och andra tekniska skönheter då telefonen ringde. Aha! Nu var det trubbel på G!
Men icke sa Nicke . -Pappa vi sitter nere på ett café och undrar om du vill komma och fika med oss?
Självklart tog jag mig en cafe-solo och Nor bjöd på en liten bit kaka till kaffet. Kul, och jag gav dem en hel kvarts förlängnig av tiden.

Prinsessan var fantastisk, bara ett par billiga solglasögon (hur läckra som helst) lite nagellack och en långärmad tröja med trumpetärm som kostade 1.95€. Smått chockad av hennes minimala shoppande insåg jag plötsligt att hon börjar bli vuxen och inser att pengar inte växer på träd. De två vill inte åka hem, de vill stanna längre och få ta del av solen som bara visade sig i två dagar. Givetvis kommer värmen nu när de skall hem till vinterlandet..

Rullade hemåt via en omväg som visade sig bli en senväg som dessutom kostade 2.30€ och blev en sväng över Campoamor innan vi parkerade lugnt och fint hemma på Calle Los Galgos. Ebba ville visa sin vän vår fantastiska kinarestaurang Gran Cina så jag bjussade damerna på en sen lunch vilket uppskattades av bägge två. Där visade min dotter upp en fantastiskt fin sida. Av vår blomsterförsäljande vän fick de var sin röd ros och vid bordet bakom oss satt ett äldre par som firade sin bröloppsdag och fick en vacker glass framdukad medan grattismusik dånade ur högtalarna. Då klev Ebba upp, tog bägge rosorna och gick över och gav varsin till kvinnan och mannen som förvåde över gesten blev helt stumma.
Stolt pappa gick ovanligt rak i ryggen därifrån med två hoppante jäntor i släptåg. En sväng förbi J&G som satt ute på altanen innan vi trampade hemåt.

Perfekt lördag och idag när damerna behagar vakna så åker vi nog ner till Torrevieja och traskar runt en stund. Går ut på piren och känner på stadens puls. I morgon skall det bli solsken igen och då får de nog passa på att sola innan resan hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar