söndag 26 februari 2017

Karnevaldax i Holland, då dansar hela El Limonar!


De nya ägarna på San Remo ä'r vakna och öppna för festligheter. När holland hade sin karnevaldag så var man inte sen att starta upp en minikarnevla på baksidan av baren och under tak och med dunkande bompa-bompa dansades det och dracks öl långt in på småtimmarna. Givetvis hakade jag och mina kamrater på och hoppade med på festen. Nui får bilderna berätta lite för sig själva. Utklädda och ju värre dess bättre, det var kvällens dresscod. Snyggast under kvällen, en sommarlucia med lampor i håret och svallande barm, Ung holländska som älskar sitt Torrevieja och absolut inte vill åka hem till regn och dimma i Amsterdam.
Festlig musik som får det att rycka i benen även på en gammal Porjusgubbe. Bompa-bompa med tyskt öl-karnevalstuk river igång känslorna och glädjen även hos oss torra och blyga nordbor. J&G tog sig en liten  rock´n roll de också. Nu är den här kvällen antecknad i kalendern så att vi inte missar den nästa år. Väl förberedda, utklädda och dansanta kommer vi att sitta i neonljuset eller skutta runt på dansgolvet.

Folk strömmade in till långt fram på natten och när jag rastade hundarna innan sänggåendet så dansades det fortfarande..

Man får säga vad man vill med de olika nationaliteterna här nere kan festa om och slå klackarna i presseningarna, den saken är klar

Glada och duktiga barägare säljer biljetter till öl och grogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar