söndag 19 mars 2017

Full fart framåt, mot nya mål!


Havregrynsgröt papper, penna mobiltelefonen (Med prinsessungen på skärmen) och så glasögonen. Dagen kan börja, gubben är laddad. Ont i foten men varför gnälla det finns ju stackare som inte har några fötter och de klarar sig ganska galant och jag har ju trots att en fungerande bottenplatta och den mindre bekväma blir förmodligen bättre och bättre bara jag kunde ge fan i att skutta runt dagarn och nätter i ända. Lite dubbelhäftande tape i soffan kanske skulle fungera.

Nåja än är det liv i den här skröppliga kroppen och havregrynsgröt med ett rivet äpple och en liten sked honung gör susen. Skall smörja in det skrynkliga ansiktet med cocosolja idag för det verkar vara det enda som fungerar för att få bot med skinnömsningen. I och för sig kanske det är hälsosamt att byta ut delar av det ålderstigna fodralet mot nytt friskt  men själva processen är inte speciellt trevlig och man ser ut som man tvättat sig med ett rivjärn i fejjan. Nu ser det ju värre ut än vad det är så det är ingen fara på taket, ser bara ont loch bedrövligt ut. Har levt med detta i snart 74 år så man börjar bli van. Man kanske skulle söka statistjobb som zoombie?

Kommer att försöka ta mig runt i tre matcher på El Limonar idag, tänker inte gå ett steg mer än jag behöver, Bara för att känna på banorna en sista gång innan mix-trippeln den 22 mars då klubben ställer upp med fyra lag. Kommer att bli riktigt roligt för det är en jäkla tuff startlista och kommer någon av oss med bland de 15 bästa så blir det jubel i busken, den saken är klar.
Även om vi till största delen är nybörjare i vår klubb så räds vi inte det tuffare motstånd som bjuds här nere. Nej tusan in i hetluften bara och faktiskt är det så att ju tuffare motstånd vi får dessto mer lär vi oss och mer taggade blir vi. Faktiskt så spelar man lite över sin förmåga ibland,om motståndet är mycket bättre, man skärper till sig och fokuserar mer på varje klot. Hade hoppats att det skulle vara fotboll, hemmamatch i Montesino idag men det blev det inte, tyvärr. Får vänta till den 26 då allt händer. KM på banan, hämta Jörgen o Lotta och så hemmamatch klockan 17.00 i Montesino. Det blir en effektiv dag det mina vänner. Då får man ha eld i baken hela dagen.
                                                                                                        På bilden ser ni vår duktige Carlos Lorente försöka ta sig förbi  Sporting Orihuelas mittfältare. Carlos skapade flera farliuga målchanser från sin vänsterkant, snabb och med fin blick för spelet ställde han till det i motståndarnas försvar.. Har gjort 5 mål under säsongen. Het kille helt klart.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar