måndag 27 mars 2017

Vilket Derby! 15-0 till mina grabbar!


Jag har sett och fotograferat ganska mycket fotboll. Från landslaget och ner till den riktiga "Gärdsgårdsserien" och visst har det väl hänt att någon match slutat med 5 eller 6 noll, absolut. Men inte många.
I gårdagens Derby här i Spanien mellan CD Montesinos och Montesinos Todo DPT så blev det en målfest av sällan skådat slag. Mina röd/vita grabbar spelade brallorna, jag skjortorna med, av konkurrenterna och vann till slut med 15-0!


OK mina röd/vita leder serien på 44 poäng medan motståndarna ligger sist och får nog räkna med att flytta en trappa ner nästa säsong.
Hela CD Montesinos var på tå denna vårkväll och supportrarna på läktaren var också i topptrim med Andy i sitt esse. Jag tror att mot slutet så tyckte nog alla lite synd om motståndarna, speciellt målvakten som faktiskt gjorde så gott han kunde och till och med gjorde ett par fina ingripande i början av matchen.

Som vanligt var VAZ, Auren och denna afton även Carlos Ventura i toppform. Ett stenhårt försvar med två rejäla backar och en mittlinje med hårt arbetande kaptenen Fernando gjorde att motståndarna väldigt sällan kom över på rätt planhalva. Då är det givetvis ännu svårare att göra mål!
En stund in på andra halvlek så släppte manager Carlos Perez in sina unga avbytare och de gjorde absolut inte bort sig.

Uppflyttning en division nästa säsong kommer förmodligen att ge oss ännu med glädje på läktaren i Montesino och de röda supportrarna kommer att höras ännu mer då våra grabbar springer in på planen för avspark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar