lördag 8 april 2017

Castings på Habaneras, snyggast var domarna!

Snyggast bland tjejerna var Alex, rysk toppmodel som satt i juryn!

En tjej med riktig attityd, snygga rörelser och självsäkerhet som låg utanpå T-tröjan. Garanterat en av finalisterna när det börjar dra ihop sig.
En riktig fest blev det på Habaneras idag då man bjöd in till Casting inför den stora modeveckan nere i Alicante i början av oktober.
Lördagsflanörerna och det stressade folket i Habaneras fick sig en stunds avkoppling mellan affärsbesöken. En erfaren jury med några riktigt kända modeller bedömde killarna och tjejerna vid två tillfällen. Och visst fanns det mycket fint att titta på, och det roligaste är att se de som inte gått i högklackat och på nerviga ben hoppar fram på podiet.

En blondin, men det räckte nog, för hon var faktiskt riktigt bra. Kanske lite för mycket docka för att kunna slå igenom till 100%, men hon rörde sig bra (hade gått i högklackat tidigare) och visade upp en fin attityd mot juryn. Kan komma att gå långt. Inget fel på formerna heller som ni ser.

Några favoriter hittade jag och det skall bli spännade att se om min syn och mina fördigheter i att plocka ut finalister sitter kvar efter alla år i olika jurysammanhang.
Får väl försöka följa med på den här resan och se var det slutar. Finalen under modeveckan i Alicante visar ju om jag fortfarande är med på banan eller om ränderna börjar gå ur.
Kommer att skriva lite mer om det här i Skandinaviska BLADET, kanske i nästa nummer. Flera bilder och lite mer information om hela kalaset.

Här skall ni få se en av mina favvo tjejer. Hon hade Nr 17 på Cat Walken. Massor av kraft, Fullt med krut och ett leende som får den Spanska solen att tappa lite sken. Rör sig bra, har en vacker kropp och kan komma långt om hon verkligen satsar på en karriär inom modellyrket. Kanske aningen kort, men i dagens läge behöver inte modellerna vara 185 cm och väga 40 kilo. Tack och lov har mycket i den här branchen förändrats till det bättre. Här vilar hon efter att ha skrivit in sig och sedan var det dags att bege sig ner till scenen på nedre planet.

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar