söndag 4 juni 2017

Förförra veckans cykel måndag med Tommy!

Kompisen Tommy och jag har under några måndagar cyklat runt lite i och runt staden. Upp till Quesada, Montesino, El Ranco och  ner till stranden och upp till Punta Prima. Under cyklandet har vi stannat till på en del små olika barer, restauranger, "hål i väggen" och andra små pärlor dit man sällan kommer om man inte bor i området.
Idag blev det inte så många kilometer då vi mest höll till inne i centrala staden + en liten sväng upp till stranden där den berömda "Rocken"


spelades i fjol bland annat. Nu är det stillsamt där men det finns några små guldkorn där att utforska i alla fall.
Första stoppet blev ett riktigt hål i väggen. Det heter FENOY och ligger nästan i korsningen  Vid Avenya Diego Ramirez Paste och Ramla Juan Maten Garvca. Inte alls fel frånsett att bussarna som passerar kör så att det rycker i t-tröjan när man sitter på uteserveringen.

Nästa stopp  På Calle La Paz litet hål i väggen. Mycket trevlig barägare med fru Billigt, billigt 1.30 för ett glas vin eller liten öl + mycket god liten tapaz. Helt klart värt ett besök.
Tredje hålet i väggen El Rizo med rund och god liten dam i "hålet" Tapaz direkt och en liten fin restaurang. Rent och fint och en mycket välstädad toalett bland annat. Ligger på Calle Santomera i korsningen.Tre hål i väggen på samma dag är rekord. Denna måndagen blidde det ingen cykeltur men jag hoppas att vi kan trampa iväg i morgon den gamle MFF-liraren och jag
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar