måndag 6 november 2017

Alla tiders mässa

Succé det kan man lugnt säga. Drygt 7.000 besökare och nästan 100 utställare det är inte illa när det var nypremiär för Bessie och Monicha. Rutinerade mässarrangörer som legat och bidad sin tid efter flera framgångar för ett par år edan. Nu slog man till igen och det med en riktig smäll. Här kommer det några bilder så ni som inte var där får en liten glimt av vad som hände.
Utställarna var nöjda, besökarna var nöjda och mässgeneralerna själva var mer än nöjda.

Ljuveliga toner i mitt öra når, Örkel...nej fan det var ju Pelle Sol som sjöng och lirade gura. Trevlig kille med utmärkt röst och bra skötsel av guitarren. Synd att han bara var där sista dagen han var värd lite mer folk än slutspurten av mässan i slutet av sista dagen.

Givetvis kommer en repris på det hela nästa år, jag kan inte tänka mig något annat?
Vackra norska jenter som bjöd på fruktspett fanns det också. Jag gick dit flera gånger i olika T-tröjor och en gång med keps och solglasögon. Då tittade de på mig, log och frågade om jag inte kunde byta brallor också så att bilden blev perfekt.

Även vår svenske konsul Björn Sandström har sett till att utrusta sitt egna företag Skandinavian Marketing med en bukett vackra damer. Skulle inte ha pratat med dem innan jag gick och kolla blodtrycket hos grannen bredvid. Väldigt nära att de anlitade ambulansen som stod inne på mässområdet.

Modevisning en något stapplande sådan men för all del. Skinnplaggen som visades upp var snygga och jag förmodar att detta riktade sig mot de kortvariga skandinaver som köper skinn när de ändå är här och sedan reser hem till vinterlanden igen. Här i solen skulle jag svettas ihjäl i en skinnjacka.

Norsk torsk och norskt kaffe. En monter som jag också besökte flera gånger. Glada goa människor och både god klippfisk och kaffe bjöd man på. Tack för detta!

Mässans behållning, min klubbkompis premiär som toppmodell med skinnkeps och slaktarförkläde. Hans entré på scenen fick även Björn Sandström att dra på munnen. Snyggt jobbar Owe.

Solenergin drog massor av folk och det tror fan detta då vi har mer sol än skugga här nere på våra breddgrader

Mina favvojäntor och lillgrabben Conny, som numera kommer att ha mig som PT för att snygga till sig ännu mer. Therese (dansar som Ginger Rogers) och min lilla Sandra, som redan skrivit under ett långt kontrakt ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar