söndag 24 juni 2018

Nu skall ni få höra, och se!

Jag talar ofta och gärna om vår enastående kinarestaurang här på El Limonar -Gran China-
Gillar man kinamat skall man omedelbart bege sig hit. Just nu nyrenoverat och ombyggt men med samma glada och positiva personal "Lisa" The boss ser till att både gäster och personal trivs och bara detta gör besöket värt. Att maten dessutom smakar mycket gott och att priserna får en skandinavisk publik att tok stirra upp i taket när notan kommer. "Detta måste vara fel" gör inte saken sämre.
Nu skall jag lägga upp några små bilder här så ni ser vad man får då man beställer en meny. Älskar räkor så jag lade på en € för att få lite gambas.
Förrätten. Den här gången två små Vietnamesiska vårrular
Gambas med lök en specialare


Huvudrätterna är många. Både kött, kyckling och fisk/skaldjur. Personalen är glada och pigga och skojar gärna med de gäster som de känner igen och detta gör stämningen inne i restaurangen väldigt skön och avslappnad. Man kommer gärna hit flera gånger.
Café Belmonte, ett måste!
Dessert, jag struntar i glas och Cremé Caramell, jag väljer en Café Belmonte. En liten fantastiskt uppenbarelse på konjak, kaffe och kondenserad mjölk som man rör ut väldigt noga. Lägger sig som bomull runt högerfoten.
Och så har vi den lilla wirren bredvid hatten När du betalar notan (i det här fallet 8.95 för hela kalaset) då får du ett litet glas konjak eller wirre, likör,en Bailys till exempel bara för att du uppskattade att komma hit.

För detta betalade jag 8.95 € Glömde bort det lilla glaset med Sangria + chipsen du får när du slår ner ändan på stolen ;)
Många från Vinterlandet tror inte att detta är sant, men så är det du kan till och med ta en meny för 7.95 om lädret skulle vara tunt för dagen ;) Du får lika mycket men inte de räkor jag valde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar