måndag 23 juli 2018

Hej vad det går, nu festar Torre loss!

...den här tiden på året då händer det saker i vår stad. För det första turisterna, sommargästerna kommer som myror från en riven stack. Trafiken korkas igen för att de flesta kärringar och gubbar bara kör bil en gång om året och det är nu. Trångt på trottoarena och tack gode Gud att det inte regnar för de flesta blir såphala och skapar benbrott på löpande band. Jag håller mig i väggen när jag är i stan och skall på lokal. edan kryper jag till busshållplatsen så det är ingen fara med mig. Senast fick jag två små hundgodis av en halvblind tant från Rumänien som villa att jag skulle följa med henne till hennes lägenhet och vakta huset mot inbrottstjuvar. Jag lyckades  att komma undan. Hur vet jag inte!


Idag på väg upp till Campo så brakade det loss hos Patata gubben och hans fru. Fullt ös med musik och bardisk ut mot gatan. Tror inte att det var Belgare utan araber som firade. Mycket Halli mi galli och musik som passade österländska magdansöser perfekt. Tror att de brukar ha fest ibland inne på XU också.
Det svängde gott i alla fall och folken slängde och gungade sina lönnfeta kroppar i takt med musiken. Jag tog min påse med Para Gevar och vandrade hem. Tog några bilder innan det hela bröt loss på allvar.
God natt med er alla mina följare och glöm inte bort mig är ni snäll. Titta in här så ofta ni bara kan.
Puss på er hela gänget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar